Recipes

מתכונים עם גבינות צאן

בכל אירוע, בכל עונה וכל השנה

לנוחיותכם פרסנו עבורכם מכלול תפריטים פשוטים ועדכניים לשלל מאכלים שונים הכוללים בתוכם מבחר רחב של גבינות צאן מרכות ועד קשות, ממליצים בחום ובתיאבון.

עראיס מנצ’גו כבשים

מנצ’גו כבשים:
גבינת כבשים ספרדית בעלת טעם עדין אך מודגש.
מתאימה לצד כוס יין אדום, מגוררת אל תוך אומלט, מוקרמת על קישים או קוביות בתוך מרק וסלט.
היא משמשת כתחליף מעולה בכל
מאפה בלקני.

למתכון

מקרוני עם גבינה

צ’דר כתום:
גבינה בסגנון אנגלי מסורתי חצי קשה המיוצרת מחלב כבשים – ייחודית למחלבת דותן.
מתאימה לצלחת גבינות, כתוספת פיקנטית המשדרגת טאפסים, כריכים וטוסטים.

למתכון

מאפה 12 האלים

בולגרית/פטה כבשים:
גבינה מלוחה מחלב כבשים שמקורה בדרום מזרח אירופה בעלת מרקם מתפורר.
מתאימה במיוחד לסלטים, כריכים ומאפים.

למתכון

סנט מור על בטטה קלויה

סנט מור:
גבינה רכה מחלב עזים בסגנון צרפתי בעלת טעם דומיננטי.
את הסנט-מור ניתן להגיש כפי שהיא, כחלק ממגש גבינות או בשילוב מאפים וסלטים.

למתכון

סלט חלומי כבשים צרוב

חלומי כבשים:
גבינה חצי קשה בסגנון קפריסאי המיוצרת מחלב כבשים.
הגבינה בעלת מליחות עדינה ומתאימה במיוחד לטיגון או אפיה.
מומלץ להוסיף חלומי לסלט עלים, לסנדוויץ ועוד.

למתכון

קרוסטיני קצ’יו א-פפה

פקורינו כבשים:
גבינה איטלקית קשה המיוצרת מחלב כבשים.
מתאימה לגירור מעל פסטה ומצוינת להעשרת דברי מאפה, הקרמת מרקים ותוספת לכריך או לסלט.
בשל טעמה הייחודי והעשיר היא גם מתאימה מאוד גם להגשה כחלק מפלטת גבינות.

למתכון
סגירת תפריט