אופן ההכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמחים עם החמאה והמלח.
- כשהתערובת הופכת פירורית מוסיפים את הנוזלים ומערבבים.
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד לאיחוד הבצק.
- מחלקים את התערובת לגלילים ומקפיאים.
- מחממים תנור ל180 מעלות ומוציאים את הגלילים הקפואים.
- מצפים בביצה טרופה ותערובת של קצח ושומשום וחותכים את הגלילים לפרוסות של חצי ס”מ.
- מניחים על נייר אפייה בתבנית ואופים כ- 25 דקות עד להזהבה.
בתיאבון!
זמן הכנה: שעה | רמת קושי: בינונית
תודה רבה לאיילת סגל חזקאל על המתכון והתמונה הנפלאה!