Recipe

ברוסקטה סלמון מעושן וגבינת תום

תום כבשים: גבינת כבשים קשה בסגנון בסקי. בעלת מרקם קריסטלי, טעם אגוזי ובמתיקות עדינה. מתאימה כגבינת אירוח לצד יין וכתוספת המשדרגת סלטים ומאפים.

מצרכים

100 גר’ גבינת תום כבשים משק דותן פרוסה דק.
100 גר’ סלמון מעושן.
5 פרוסות לחם כפרי חצויות ל-2.
1 אפרסק טרי.
6-8 ענבים ירוקים.
עירית / בצל ירוק.
מלח פלפל לפי הטעם.
3-4 כפיות דבש.

אופן ההכנה

  1. קולים את הלחם בתנור או על מחבת חם.
  2. ״קורעים״ את הסלמון לחתיכות המתאימות ללחם, חותכים את האפרסק לפרוסות דקות, את הענבים לרבעים ואת הגבינה למשולשים.
  3. מסדרים בשכבות את כל המרכיבים בפיזור שווה ומאוזן. מזלפים מעט דבש.
  4. מפזרים עירית / בצל ירוק לקישוט.

זמן הכנה: 10 דקות | רמת קושי: כל אחד יכול | מס׳ סועדים: 5-10

סגירת תפריט