סנט מור על בטטה קלויה

סנט מור: גבינה רכה מחלב עזים בסגנון צרפתי בעלת טעם דומיננטי. את הסנט-מור ניתן להגיש כפי שהיא, כחלק ממגש גבינות או בשילוב מאפים וסלטים.

להמשך קריאה

קרוסטיני קצ’יו א-פפה

פקורינו כבשים: גבינה איטלקית קשה המיוצרת מחלב כבשים. מתאימה לגירור מעל פסטה ומצוינת להעשרת דברי מאפה, הקרמת מרקים ותוספת לכריך או לסלט. בשל טעמה הייחודי והעשיר היא גם מתאימה מאוד גם להגשה כחלק מפלטת גבינות.

להמשך קריאה
סגירת תפריט