Recipe

עראיס מנצ’גו כבשים

מנצ'גו כבשים: גבינת כבשים ספרדית בעלת טעם עדין אך מודגש. מתאימה לצד כוס יין אדום, מגוררת אל תוך אומלט, מוקרמת על קישים או קוביות בתוך מרק וסלט. היא משמשת כתחליף מעולה בכל מאפה בלקני.

מצרכים

200 גר’ גבינת מנצ’גו משק דותן.
300 גר׳ חבילת תרד שטופה.
100 גר’ צנוברים קלויים.
3 פיתות.
2 כפות שמן זית.
מלח פלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית ומקפיצים את התרד עד לריכוך ואידוי הנוזלים (לא לטגן).
  2. מצננים ומערבבים יחד גבינת מנצ’גו מגוררת, צנוברים, מלח ופלפל.
  3. חותכים את הפיתות ל 12- רבעים וממלאים בנדיבות.
  4. צורבים על מחבת פסים או בתנור שחומם מראש עד להשחמה מלאה והקרמה של הגבינה.

מגישים חם.

זמן הכנה: 30 דקות | רמת קושי: בינוני | מס׳ סועדים: 6-8

סגירת תפריט