Recipe
מאפה בלקני קשקבל וצפתית קשה
כיסוני בצק ממולאים בגבינה צפתית וקשקבל - ממלאים, אופים וזוללים.


קודם
הבא
מצרכים
4 יחידות מלאווח מופשר.
200 גר’ גבינת צפתית קשה משק דותן מגוררת.
200 גר’ קשקבל משק דותן מגוררת.
חופן זיתי קלמטה קצוצים גס.
ביצה להברשה.
שומשום למעלה.
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל 180- מעלות.
- בקערה, להכנת המלית, מערבבים את הקשקבל, הצפתית וזיתי הקלמטה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים על משטח עבודה מלאווח אחד וחוצים לשניים.
- שמים כמות נדיבה של המלית בצד של הבצק, מקפלים עד לכיסוי מלא של המלית ומהדקים.
- מברישים בביצה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור ל 15-20 דק׳ עד להשחמה.
מגישים חם.
זמן הכנה: 30 דק׳ | רמת קושי: בינוני | מס׳ סועדים: 6-8
