מלנזנה מוצרלה בוקוצ’יני
שכבות של עגבניות חצילים וגבינת בוקצ'יני נמסה בפה. קלה להכנה ועשירה בטעמים.
שכבות של עגבניות חצילים וגבינת בוקצ'יני נמסה בפה. קלה להכנה ועשירה בטעמים.
בוראטה: גבינה טרייה מחלב בקר בסגנון איטלקי מסורתי, תהליך הכנתה דומה למוצרלה. מתאימה מאוד למנה ראשונה למרכז שולחן המונחת על עגבניות שרי.
חלומי כבשים: גבינה חצי קשה בסגנון קפריסאי המיוצרת מחלב כבשים. הגבינה בעלת מליחות עדינה ומתאימה במיוחד לטיגון או אפיה. מומלץ להוסיף חלומי לסלט עלים, לסנדוויץ ועוד.