ברוסקטה סלמון מעושן וגבינת תום
תום כבשים: גבינת כבשים קשה בסגנון בסקי. בעלת מרקם קריסטלי, טעם אגוזי ובמתיקות עדינה. מתאימה כגבינת אירוח לצד יין וכתוספת המשדרגת סלטים ומאפים.
תום כבשים: גבינת כבשים קשה בסגנון בסקי. בעלת מרקם קריסטלי, טעם אגוזי ובמתיקות עדינה. מתאימה כגבינת אירוח לצד יין וכתוספת המשדרגת סלטים ומאפים.
סנט מור: גבינה רכה מחלב עזים בסגנון צרפתי בעלת טעם דומיננטי. את הסנט-מור ניתן להגיש כפי שהיא, כחלק ממגש גבינות או בשילוב מאפים וסלטים.
פקורינו כבשים: גבינה איטלקית קשה המיוצרת מחלב כבשים. מתאימה לגירור מעל פסטה ומצוינת להעשרת דברי מאפה, הקרמת מרקים ותוספת לכריך או לסלט. בשל טעמה הייחודי והעשיר היא גם מתאימה מאוד גם להגשה כחלק מפלטת גבינות.