גבינה במקרם מוצק וטעם מרוכז ועשיר אשר מקורה בעיר צפת, שם היא יוצרה לראשונה. מתאימה לצד יין לבן ופירות וכתוספת המשדרגת פסטות, במאפים מלוחים וסלטים.
צפתית קשה
שימושים:אפיה מלוחה, סלט, פסטה
ערכים תזונתיים:רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, חומר משמר (E-202).
אחוזי שומן: 32
חיי מדף: 12 חודשים
*מומלץ לצרוך תוך 7 ימים מפתיחת האריזה
כשרות:רבנות מועצה אזורית גזר, בד"ץ מחזיקי הדת בא"י - חלב ישראל
חלב:כבשים
סימון תזונתי ל- 100 גרם
אנרגיה (קלוריות)
372
סך השומנים (גרם)
32
חומצות שומן רוויות (גרם)
19.2
חומצות שומן טראנס(גרם)
פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג)
96
נתרן (מ"ג)
950
סך הפחמימות (גרם)
1
סוכרים (גרם)
1
חלבונים(גרם)
20
סידן (מ"ג)
620