צפתית קשה

גבינה במקרם מוצק וטעם מרוכז ועשיר אשר מקורה בעיר צפת, שם היא יוצרה לראשונה. מתאימה לצד יין לבן ופירות וכתוספת המשדרגת פסטות, במאפים מלוחים וסלטים.

שימושים:אפיה מלוחה, סלט, פסטה
ערכים תזונתיים:רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, חומר משמר (E-202). אחוזי שומן: 32 חיי מדף: 12 חודשים *מומלץ לצרוך תוך 7 ימים מפתיחת האריזה
כשרות:רבנות מועצה אזורית גזר, בד"ץ מחזיקי הדת בא"י - חלב ישראל
חלב:כבשים
סגירת תפריט