גבינה המיוצרת מחלב כבשים ומקורה בארצות הבלקן. נהוג לאכול אותה כחלק מפלטת גבינות, אך היא מתאימה להכנת פשטידות, מאפים ולהקרמת מרקים. ניתן גם לגרר ולאכול כתוספת מעל מנת פסטה.
קשקבל כבשים

ערכים תזונתיים:רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, חומר משמר (E-202).
אחוז שומן: 30
חיי מדף: 12 חודשים
*מומלץ לצרוך תוך 7 ימים מפתיחת האריזה
כשרות:רבנות מועצה אזורית גזר, בד"ץ מחזיקי הדת בא"י - חלב ישראל
חלב:כבשים
סימון תזונתי ל- 100 גרם
אנרגיה (קלוריות)
374
סך השומנים (גרם)
30
חומצות שומן רוויות (גרם)
18
חומצות שומן טראנס(גרם)
פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג)
90
נתרן (מ"ג)
535
סך הפחמימות (גרם)
1
סוכרים (גרם)
1
חלבונים(גרם)
25
סידן (מ"ג)
885