Recipe
מקרוני עם גבינה
			צ'דר כתום:
גבינה בסגנון אנגלי מסורתי חצי קשה המיוצרת מחלב כבשים - ייחודית למחלבת דותן. 
מתאימה לצלחת גבינות, כתוספת פיקנטית המשדרגת טאפסים, כריכים וטוסטים.		
				
מצרכים
500 גר’ פסטה מקרוני / קרניים.
100 גר’ חמאה חתוכה לקוביות.
250 מ״ל שמנת לבישול.
200 גר’ גבינת צ’דר כתום משק דותן.
100-150 גר’ פירורי לחם / פנקו.
מלח ופלפל לפי הטעם.
רבע כפית אגוז מוסקט טחון.
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
 - מחממים תנור ל 180- מעלות.
 - מגררים את גבינת הצ’דר בפומפייה וחותכים את החמאה לקוביות קטנות.
 - מערבבים את כל המרכיבים למעט פירורי הלחם עד לקבלת תערובת מאוחדת ושווה.
 - מעבירים את התערובת לתבנית מתאימה לחימום בתנור ומצפים בפירורי לחם באופן מאוזן.
 - מכניסים לתנור ל 15-20- דקות עד לקבלת מראה שחום והקרמה של הגבינה.
 
מגישים חם.
זמן הכנה: 60 דק׳ | רמת קושי: כל אחד יכול | מס׳ סועדים: 4
