Recipe
גבינת בוראטה על שמן זית, זרעי עגבנייה ופסטו
			בוראטה:
גבינה טרייה מחלב בקר בסגנון איטלקי מסורתי, תהליך הכנתה דומה למוצרלה. 
מתאימה מאוד למנה ראשונה למרכז שולחן המונחת על עגבניות שרי.		
				


						
						קודם
					
					
						
						הבא
					
									מצרכים
1 גבינת בוראטה משק דותן
2-3 עגבניות (חלק פנימי בלבד)
4 כפיות חומץ בלסמי
5-6 כפות שמן זית
4-6 כפיות רוטב פסטו בזיליקום
אופן ההכנה
- חותכים את עגבניות לחצאים וסוחטים את פנים העגבניות (הזרעים) אל צלחת ההגשה.
 - מניחים את הבוראטה במרכז הצלחת ומפזרים באמצעות כפית תלוליות פסטו בזיליקום מסביב.
 - מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית בנדיבות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
 - מגישים בטמפרטורת החדר עם פוקצ’ה או לחם חם.זמן הכנה: 10 דקות | רמת קושי: כל אחד יכול | מס׳ סועדים: 2-4
 
