ראשי
אודות המחלבה
הגבינות שלנו
היכן קונים?
מתכונים
צור קשר
Recipe
שקשוקה ירק
מצרכים
2-3 גבעולי כרשה (החלק הלבן) פרוסים דק
1 כף חמאה
1 שן שום
500 גרם עלי תרד טריים/קפואים
קורט מלח
פלפל שחור לפי הטעם
ביצים לפי כמות הסועדים
100 גרם גבינת פטה כבשים משק דותן
אופן ההכנה
מטגנים את הכרשה במעט חמאה על חום בינוני עד להתרככות. מוסיפים את השום והתרד ומטגנים כ-5 דקות עד להתרככות. מתבלים עם פלפל שחור ומעט מלח.
יוצרים גומות קטנות ושוברים את הביצים אל תוך המחבת. מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה.
מפזרים גבינת פטה מעל ומגישים מיד.
רמת קושי: כל אחד יכול | מספר סועדים: 4-6
סגירת תפריט