Recipe

סנט מור על בטטה קלויה

סנט מור: גבינה רכה מחלב עזים בסגנון צרפתי בעלת טעם דומיננטי. את הסנט-מור ניתן להגיש כפי שהיא, כחלק ממגש גבינות או בשילוב מאפים וסלטים.

מצרכים

2-3 בטטות בינוניות.
2-3 ענפי תימין טריים.
100 גר׳ גבינת סנט מור משק דותן.
5-6 כפיות ממרח עגבניות מיובשות.
6-8 כפיות שמן זית.
מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 250- מעלות, עוטפים את הבטטות בנייר כסף ואופים כחצי שעה עד לריכוך מלא.
  2. מצננים מעט ומסדרים על צלחת הגשה.
  3. באמצעות כפית מפזרים באופן שווה תלוליות של ממרח עגבניות.
  4. מניחים פרוסות גבינת סנט מור משק דותן בעובי 1 ס״מ באופן שווה על פני הצלחת.
  5. מפזרים עלי תימין לקישוט, מלח, פלפל ומזלפים שמן זית.

זמן הכנה: 45 דק׳ | רמת קושי: כל אחד יכול | מס׳ סועדים: 2-4

סגירת תפריט