Recipe

מקרוני עם גבינה

צ'דר כתום: גבינה בסגנון אנגלי מסורתי חצי קשה המיוצרת מחלב כבשים - ייחודית למחלבת דותן. מתאימה לצלחת גבינות, כתוספת פיקנטית המשדרגת טאפסים, כריכים וטוסטים.

מצרכים

500 גר’ פסטה מקרוני / קרניים.
100 גר’ חמאה חתוכה לקוביות.
250 מ״ל שמנת לבישול.
200 גר’ גבינת צ’דר כתום משק דותן.
100-150 גר’ פירורי לחם / פנקו.
מלח ופלפל לפי הטעם.
רבע כפית אגוז מוסקט טחון.

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל 180- מעלות.
  3. מגררים את גבינת הצ’דר בפומפייה וחותכים את החמאה לקוביות קטנות.
  4. מערבבים את כל המרכיבים למעט פירורי הלחם עד לקבלת תערובת מאוחדת ושווה.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית מתאימה לחימום בתנור ומצפים בפירורי לחם באופן מאוזן.
  6. מכניסים לתנור ל 15-20- דקות עד לקבלת מראה שחום והקרמה של הגבינה.

מגישים חם.

זמן הכנה: 60 דק׳ | רמת קושי: כל אחד יכול | מס׳ סועדים: 4

סגירת תפריט