Recipe
מלנזנה מוצרלה בוקוצ’יני
שכבות של עגבניות חצילים וגבינת בוקצ'יני נמסה בפה. קלה להכנה ועשירה בטעמים.



קודם
הבא
מצרכים
3-4 כדורי מוצרלה גדולים משק דותן.
2 חצילים בינוניים או 3 חצילים קטנים.
4-5 עגבניות מגי / תמר.
צרור בזיליקום.
רבע כוס שמן זית.
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
- פורסים את החציל בעובי של כחצי סנטימטר, מפזרים מלח, מטגנים במחבת עם שמן זית עד לריכוך והשחמה מלאה ומצננים.
- פורסים את העגבניות לפרוסות דקיקות ואת המוצרלה לפרוסות שוות בהתאם לחצילים.
- מכינים קרעי עלי בזיליקום ומסדרים במחבת / תבנית המתאימה לתנור שכבות של חציל מטוגן, פרוסות עגבנייה, פרוסות מוצרלה, מלח, פלפל, שמן זית, בזיליקום וחוזרים על הפעולה עד לסיום המרכיבים ( 2-3 שכבות).
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 20 דקות עד להזהבה ובעבוע של גבינת המוצרלה ומגישים.
זמן הכנה: 45 דקות | רמת קושי: בינוני | מס׳ סועדים: 4-6