Recipe

מלנזנה מוצרלה בוקוצ’יני

שכבות של עגבניות חצילים וגבינת בוקצ'יני נמסה בפה. קלה להכנה ועשירה בטעמים.

מצרכים

3-4 כדורי מוצרלה גדולים משק דותן.
2 חצילים בינוניים או 3 חצילים קטנים.
4-5 עגבניות מגי / תמר.
צרור בזיליקום.
רבע כוס שמן זית.
מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה

  1. פורסים את החציל בעובי של כחצי סנטימטר, מפזרים מלח, מטגנים במחבת עם שמן זית עד לריכוך והשחמה מלאה ומצננים.
  2. פורסים את העגבניות לפרוסות דקיקות ואת המוצרלה לפרוסות שוות בהתאם לחצילים.
  3. מכינים קרעי עלי בזיליקום ומסדרים במחבת / תבנית המתאימה לתנור שכבות של חציל מטוגן, פרוסות עגבנייה, פרוסות מוצרלה, מלח, פלפל, שמן זית, בזיליקום וחוזרים על הפעולה עד לסיום המרכיבים ( 2-3 שכבות).
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 20 דקות עד להזהבה ובעבוע של גבינת המוצרלה ומגישים.

זמן הכנה: 45 דקות | רמת קושי: בינוני | מס׳ סועדים: 4-6

סגירת תפריט