Recipe

מאפה בלקני קשקבל וצפתית קשה

כיסוני בצק ממולאים בגבינה צפתית וקשקבל - ממלאים, אופים וזוללים.

מצרכים

4 יחידות מלאווח מופשר.
200 גר’ גבינת צפתית קשה משק דותן מגוררת.
200 גר’ קשקבל משק דותן מגוררת.
חופן זיתי קלמטה קצוצים גס.
ביצה להברשה.
שומשום למעלה.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 180- מעלות.
  2. בקערה, להכנת המלית, מערבבים את הקשקבל, הצפתית וזיתי הקלמטה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מניחים על משטח עבודה מלאווח אחד וחוצים לשניים.
  4. שמים כמות נדיבה של המלית בצד של הבצק, מקפלים עד לכיסוי מלא של המלית ומהדקים.
  5. מברישים בביצה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור ל 15-20 דק׳ עד להשחמה.

מגישים חם.

זמן הכנה: 30 דק׳ | רמת קושי: בינוני | מס׳ סועדים: 6-8

סגירת תפריט