Recipe

גבינת בוראטה על שמן זית, זרעי עגבנייה ופסטו

בוראטה: גבינה טרייה מחלב בקר בסגנון איטלקי מסורתי, תהליך הכנתה דומה למוצרלה. מתאימה מאוד למנה ראשונה למרכז שולחן המונחת על עגבניות שרי.

מצרכים

1 גבינת בוראטה משק דותן
2-3 עגבניות (חלק פנימי בלבד)
4 כפיות חומץ בלסמי
5-6 כפות שמן זית
4-6 כפיות רוטב פסטו בזיליקום

אופן ההכנה

  1. חותכים את עגבניות לחצאים וסוחטים את פנים העגבניות (הזרעים) אל צלחת ההגשה.
  2. מניחים את הבוראטה במרכז הצלחת ומפזרים באמצעות כפית תלוליות פסטו בזיליקום מסביב.
  3. מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית בנדיבות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר עם פוקצ’ה או לחם חם.זמן הכנה: 10 דקות | רמת קושי: כל אחד יכול | מס׳ סועדים: 2-4
סגירת תפריט